Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Χοιρινό κότσι (Νίκης)

Υλικά
1κ. κότσια
δεντρολίβανο1κ.γλ.
θυμάρι 1κ.γλ.
δαφνόφυλλα 3
κρασί 1ποτ
ελαιόλαδο 1/2ποτ. κρασιού.
1κρεμύδι, 2καρότα, 3κλωναράκια σέλινο, 1 ματσάκι μαϊντανό, 1 σκελίδα σκόρδο
Εκτέλεση
Πασπαλίζετε τα κότσια με αλάτι και δεντρολίβανο και τα σοτάρετε με το ελαιόλαδο. Τα σβήνετε με το 1/2 κρασί και ρίχνετε το κρεμμύδι σε ροδέλες και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Τα γυρίζετε για 10' στο τηγάνι. Τα ρίχνετε μετά στη γάστρα στους 180 βαθμούς, για 1.30'. Ρίχνετε  ακόμη 1/2 ποτήρι κρασί και το ψήνετε για 30' ακόμη ξεσκέπαστο.
ΚΑΛΗ ...ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου